Pre - Christmas Pop Up Shop 18.11.2017!

popup_header.jpg

LAKS BY LISA inviterer til et hyggelig førjuls-arrangement Lørdag 18.11.17. hos Tynecka & Pedersen på Nordstrand/ Bekkelaget. Det blir salgsutstilling av den aktuelle kolleksjonen (en fin anledning til å kjøpe julegaver), drikke & snacks og små "goodiebags" så lenge det rekker. Alle som er interesserte i å se på produktene, hilse på designeren og ha en hyggelig lørdagsettermiddag er hjertelig velkomne! Det vil også bli anledning til å se på/ kjøpe produkter fra det fine sortimentet til Tynecka & Pedersen.

NB: Dersom noen er interesserte, men ikke har mulighet til å være med den 18.11.: Produktene skal være tilgjengelige i showroomet t.o.m. onsdag 29.11. Showroomet er kun åpent etter avtale, så dersom det er ønskelig å se på kolleksjonen på et annet tidspunkt vennligst ta kontakt pr. mail: laks.by.lisa@gmail.com. Takk!

Veibeskrivelse fra Oslo sentrum: Ta 19-trikken mot Ljabru til "Sørli". Derfra er det ca 4-5 minutter til fots nedover mot Solveien.

**********************************************************************************

LAKS BY LISA will host a pre-Christmas event on Saturday, November 18th 2017. Everyone interested is welcome to join for shopping the collection (christmas gifts!) and enjoy some snacks & drinks at Tynecka & Pedersen´s beautiful showroom. You will also be able to buy the Polish design products sold by Tynecka & Pedersen.
NB: If you can´t make it on Saturday 18th but are still interested in buying/ having a look at the collection, please take contact: laks.by.lisa@gmail.com. The collection will be available in the showroom until November 29th (open only by appointment).

How to get there: From Oslo city centre, take tram 19 (direction Ljabru) and get off at "Sørli". From there, go down towards Solveien; takes about 4-5 minutes.